Resultats de l’enquesta: Consell de Cent

enq-con-1

S’ha fet una enquesta als alumnes de l’ESO i Batxillerat  de l’institut Consell de Cent per saber quines són les seves expectatives vers un espai nou i diferent a l’escola.

Més d’un 90% de l’alumnat té un accés fàcil a internet des de casa, però precisament perquè no tot els alumnes del centre tenen aquesta oportunitat, part del professorat es va plantejar com enq-con-5facilitar aquest recurs a tot l’alumnat. Precisament, part del projecte “Espai apropiat. Apropia’t de l’espai” va néixer per donar resposta a aquesta necessitat i donat que un nombre important d’alumnes fa servir el senyal de wifi del centre educatiu fora de l’horari lectiu, per connectar-se a internet, calia doncs un espai adequat.

enq-con-7

Queda clar que l’alumnat de l’IES Consell de Cent vol gaudir d’un espai apropiat amb senyal wifi per a connectar-se en l’hora d’esbarjo i abans d’entrar al centre. Principalment, per fer deures amb l’ordinador.

enq-con-8

No resulta important per l’alumnat realitzar les activitats sol o acompanyat, però si ho fan acompanyats prefereixen fer deures o fer noves amistats.

Si hi hagués un espai adequat al voltant del centre la gran majoria de nois i noies voldrien utilitzar-lo per fer alguna mena d’esport com a primera opció, seguit de escoltar i compartir música o llegir.enq-con-07-01

Un important grup d’alumnes creu que per apropiar-se de l’espai, cal que hi hagi entre d’altres coses, llibres o còmics, jocs de taula o material per fer esport.

enq-con-13

Aquesta entrada ha esta publicada en Utilització. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s